Achiziționează filtre și/sau și câștigă premii!

Regulamente

Mii de premii distribuite și participanți mulțumiți, precum și aproape peste 20 de ani de perfecționare a promovării de comercializare a filtrelor FILTRON este o aventură care a devenit ceva permanent în relațiile mărcii FILTRON cu partenerii săi de afaceri. Construim aceste relații din 2002, adaptând programul la oportunitățile de marketing în continuă schimbare și creând activități promoționale originale, captivante și eficiente.

FILTRON BENEFIT 2023 sunt două campanii de promovare și informare. Prima din ele începe la 1 martie și durează până în 31 iulie. Sarcina Participanților este de a depăși pragurile de achiziții și de a participa la competiții și activități educaționale suplimentare. Cealaltă, este forul „PACHETE SPECIALE DE PUNCTE 2023” - desfășurat, de asemenea, de la 1 martie până la 31 iulie, unde sarcina este de a realiza o valoare a achizițiilor cât mai mare posibilă de filtre FILTRON și/sau WIX de la distribuitorii indicați în program.

Vrei să devii Participant la FILTRON BENEFIT? Familiarizează-te cu regulamentele din acest an și beneficiază de întregul potențial al programului nostru.


Înapoi

FILTRON BENEFIT

Programul nostru este o platformă pentru construirea relațiilor cu partenerii cheie pe baza unui calendar pe termen lung de acțiuni promoționale și alte activități. Află mai multe despre asta.

Mai multe
Depășește pragurile și cucerește premiile garantate 2023

Fiecare filtru FILTRON și/sau WIX Filters achiziționat nu este doar pasul tău către un nou prag de achiziții, ci în primul rând către premii din ce în ce mai valoroase. Vezi detaliile.
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2023


Mai multe
Pachete Speciale de Puncte 2023

Confruntă-te cu cei mai buni și câștigă premiile principale. Regulile sunt întotdeauna simple și clare, iar competiția - îndârjită. Acceptă provocarea și fii printre cei mai activi.
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2023


Mai multe

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!
Înapoi
VIDEO
+