Loghează-te pe site și câștigă premii!

Premii

Este simplu - te înregistrezi la FILTRON BENEFIT, cumperi filtrele FILTRON și/sau WIX Filters, și se deschide în fața ta lumea Premiilor dintr-un Catalog reîmprospătat și bogat.

Este ușor să-l utilizezi - comandă produsele noastre înregistrăm toate valorile în contul tău și depășește pragurile de achiziții obținând dreptul la premii din ce în ce mai atractive! Cât de multe premii obții, depinde în exclusivitate de tine!

Sau poate vrei să participi la prestigiosul FORUM FILTRON și WIX din munții polonezi Bieszczady? Din martie până la sfârșitul lunii iulie, cumpără sistematic filtre FILTRON și/sau WIX și pe 13 august vei afla dacă una dintre cele 5 invitații duble este a ta.

Merită să participi la joc! Arată tuturor de ce ești în stare să faci și înregistrează-te chiar acum în program, acceptă regulile și începe cursa pentru premii!

Premii măsurate în mii
Ceva potrivit pentru toată lumea - Catalogul nostru de Premii este o ofertă variată de produse: de la unelte la articole sportive, de la electrocasnice și electronice la CARDURI CADOU flexibile. Tot ce trebuie să faci, este să depășești pragurile de achiziții și câștigi premii. Când valoarea achizițiilor Tale crește în sistemul nostru, numărul premiilor Tale crește și el!
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2021
Alătură-te FORUMULUI FILTRON și WIX

FORUMUL FILTRON și WIX este o întâlnire de excepție a celor mai activi 5 participanți la program. Rezultatele de frunte în perioada martie - iulie inclusiv, sunt un permis de trecere la o super distracție. Alătură-te nouă chiar acum!
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2021

Mai multe la îndemână
Nu contează ce ora este acum. Este important ca aceasta să fie ora în care se desfășoară una dintre Activitățile Speciale ale programului nostru! Ele sunt poarta către premii materiale și puncte suplimentare de schimbat pe premii din Catalogul de Premii. Nu are rost să amâni - acest program este pentru a câștiga, așa că hai la treabă! Activități speciale îi așteaptă pe cei autentificați și activi.
Loialitate premiată
Dacă ai participat la ediția de anul trecut a programului FILTRON BENEFIT, atunci trebuie doar să participi și anul acesta - pur și simplu merită! Planifică-ți revenirea într-un stil măreț, pentru că apreciem loialitatea și ambiția - tot ce trebuie să faci, este să depășești rezultatul din anul trecut și îți vom oferi o primă de 20% calculată la creșterea valorii achizițiilor! Datorită acesteia, poți depăși pragurile de achiziții mai mari!

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!

Luna martie activă - întotdeauna cu premii!

Vrei să dublezi câștigul chiar de dimineață?
Nimic mai simplu! Începe să concurezi în FILTRON BENEFIT 2021 și câștigă primul premiu garantat!

Autentifică-te la program, cumpără în martie filtrele FILTRON și/sau WIX Filters pentru minim 3 000 lei și premiul surpriză va apărea în contul tău! Ce fel de premiu? Află după autentificarea la sistem! Este totuși o surpriză!
VIDEO
+