Achiziționează filtre și/sau și câștigă premii!

Premii

Am muncit la fel de mult ca şi filtrele noastre pentru a pregăti oferte de premii interesante pentru ediţia din acest an a programului, de care te despart doar câteva formalităţi de înregistrare şi achiziţii sistematice de produse de încredere FILTRON și/sau WIX Filters.

Aici, câștigarea premiilor este destul de simplă! Te autentifici la program, comanzi produsele noastre, depăşeşti pragurile de achiziţii şi obţii dreptul la noi premii - materiale şi financiare, tot mai atractive! Tipul și numărul acestora depind în întregime de tine și de deciziile tale de cumpărare!

Dar asta nu este totul! Fiecare achiziţie de filtre FILTRON și/sau WIX îți dă şansa de a câștiga un Pachet Special de Puncte care îţi permit să faci și mai multe achiziţii din Catalogul nostru de Premii. Fii sistematic, concurează pentru un rezultat excelent și urmărește cu atenție clasamentul principal, iar pe 13 august vei afla dacă te afli în grupul celor 5 cei mai buni pentru perioada martie-iulie. Dacă vei reuşi, vei primi un număr suplimentar de 3000 puncte care îți vor permite să faci și mai multe cumpărături din Catalogul nostru de Premii.

Premii materiale, carduri cadou, concursuri suplimentare și un Pachet Special de Puncte... Ai pentru ce juca!

Arată-le tuturor ce poţi şi înscrie-te acum în program, acceptă regulile şi începe raliul de premii!

Premii măsurate în mii

Ceva potrivit pentru toată lumea - Catalogul nostru de Premii este o ofertă variată de produse: de la unelte la articole sportive, de la electrocasnice și electronice la CARDURI CADOU flexibile. Tot ce trebuie să faci, este să depășești pragurile de achiziții și câștigi premii. Când valoarea achizițiilor Tale crește în sistemul nostru, numărul premiilor Tale crește și el!
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2024

3000 puncte pentru cei mai buni!

În acest an, cei mai buni 5 Participanţi vor primi un cadou special: un Pachet Special de Puncte. Datorită acestuia, Câștigătorii clasamentului concursului vor putea comanda și mai multe premii imediat după încheierea concursului! Dar tu? Vrei să devii un lider, să câștigi puncte suplimentare și să simți libertatea de a alege?
Fii activ până la 31.07.2024 și ia marele premiu!

Mai multe la îndemână

Nu contează ce ora este acum. Este important ca aceasta să fie ora în care se desfășoară una dintre Activitățile Speciale ale programului nostru! Ele sunt poarta către premii materiale și puncte suplimentare de schimbat pe premii din Catalogul de Premii. Nu are rost să amâni - acest program este pentru a câștiga, așa că hai la treabă! Activități speciale îi așteaptă pe cei autentificați și activi.

Loialitate premiată

Dacă ai participat la ediția de anul trecut a programului FILTRON BENEFIT, atunci trebuie doar să participi și anul acesta - pur și simplu merită! Planifică-ți revenirea într-un stil măreț. Pentru că apreciem loialitatea și ambiția - tot ce trebuie să faci, este să depășești rezultatul din anul trecut și îți vom oferi un bonus de 20% calculat la creșterea valorii achizițiilor! Datorită acesteia, poți depăși pragurile de achiziții mai mari!

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!
VIDEO
+