Loghează-te pe site și câștigă premii!

Premii

Ești gata să aduni premii? Nu ezita - înregistrează-te în FILTRON BENEFIT, cumpără filtrele FILTRON și/sau WIX Filters și beneficiază de posibilitățile oferite de noul nostru Catalog de Premii garantate.

Este foarte simplu - tu comanzi produsele FILTRON și/sau Filtre WIX, iar programul le însumează și înregistrează valoarea achizițiilor în contul tău. Cu cât cumperi mai mult, cu atât mai mari sunt pragurile de achiziție pe care le depășești, și, prin urmare, obții premii garantate din ce în ce mai atractive. Totul este în mâinile tale!

Dacă îți dorești mai mult, din martie până la sfârșitul lunii iulie ai grijă ca valoarea achizițiilor tale de filtre FILTRON și/sau WIX Filters să te plaseze în fruntea clasamentului. Deja pe 12 august vei afla dacă te afli în prestigiosul grup al celor mai buni 5 Participanți care vor primi invitații pentru două persoane la unicul FORUM FILTRON și WIX Filters în munții polonezi Bieszczady.

După o întrerupere de doi ani cauzată de pandemie, este timpul să ne întâlnim și să sărbătorim împreună efectele rivalității reciproce în program!

Fii consecvent ca FILTRON și WIX Filters și dă tot ce ai mai bun, așa cum noi îți dăm o calitate fiabilă și premii, garantate din nou!

Premii măsurate în mii

Ceva potrivit pentru toată lumea - Catalogul nostru de Premii este o ofertă variată de produse: de la unelte la articole sportive, de la electrocasnice și electronice la CARDURI CADOU flexibile. Tot ce trebuie să faci, este să depășești pragurile de achiziții și câștigi premii. Când valoarea achizițiilor Tale crește în sistemul nostru, numărul premiilor Tale crește și el!
Promoția va dura pâna la data de 31.07.2022

Primește o invitație pentru FORUM FILTRON ȘI WIX

FORUM FILTRON ȘI WIX din munții Bieszczady este o întâlnire de elită a liderilor ediției FILTRON BENEFIT de anul acesta. Tradiția va fi respectată - cei 5, cei mai activi (din martie până în iulie inclusiv), își vor da mâna într-o atmosferă de respect extracompetițional și distracție excelentă. Vrei să te afli printre ei? Alătură-te acum rivalității și păstrează vigilența și ritmul de cumpărături până la final, adică până la 31.07.2022.

Mai multe la îndemână

Nu contează ce ora este acum. Este important ca aceasta să fie ora în care se desfășoară una dintre Activitățile Speciale ale programului nostru! Ele sunt poarta către premii materiale și puncte suplimentare de schimbat pe premii din Catalogul de Premii. Nu are rost să amâni - acest program este pentru a câștiga, așa că hai la treabă! Activități speciale îi așteaptă pe cei autentificați și activi.

Loialitate premiată

Dacă ai participat la ediția de anul trecut a programului FILTRON BENEFIT, atunci trebuie doar să participi și anul acesta - pur și simplu merită! Planifică-ți revenirea într-un stil măreț, pentru că apreciem loialitatea și ambiția - tot ce trebuie să faci, este să depășești rezultatul din anul trecut și îți vom oferi o primă de 20% calculată la creșterea valorii achizițiilor! Datorită acesteia, poți depăși pragurile de achiziții mai mari!

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!

Luna martie activă - întotdeauna cu premii!

Vrei să dublezi câștigul chiar de dimineață?
Nimic mai simplu! Începe să concurezi în FILTRON BENEFIT 2022 și câștigă primul premiu garantat!

Autentifică-te la program, cumpără în martie filtrele FILTRON și/sau WIX Filters pentru minim 4 000 lei și premiul surpriză va apărea în contul tău! Ce fel de premiu? Află după autentificarea la sistem! Este totuși o surpriză!
VIDEO
+