Achiziționează filtre și/sau și câștigă premii!

Invariabil reguli clare!

Confirmă-ți participarea la program

Ai participat la promoția de anul trecut? Perfect! Tot ce trebuie să faci este să te autentifici la sistem folosind datele de conectare și parola din anul trecut, să verifici corectitudinea datelor, să faci eventualele modificări, să actualizezi lista furnizorilor sau să schimbi parola de acces și... GATA! Din nou ești în joc pentru premii garantate!
Dacă dorești să te alături programului pentru prima dată, tot ce trebuie să faci, este să completezi un scurt formular de înregistrare, să indici furnizorii tăi de filtre FILTRON și/sau WIX Filters și să confirmi consimțămintele formale. 5 minute și gata!

Cumpără filtre FILTRON și/sau WIX Filters

În următoarele luni de competiție, nu trebuie decât să cumperi filtre FILTRON și/sau WIX Filters de la furnizorii care sunt partenerii programului nostru. La începutul lunii următoare, în contul Tău vor apărea valori nete pentru achizițiile realizate, care vor permite depășirea următoarelor praguri.
Cumpărând produsele noastre, participi și la competiție pentru premiul principal - unul dintre cele 5 Pachete Speciale de Puncte.

Ridici premii garantate

Ai 5 luni (până la 31 iulie) pentru a depăși următoarele praguri de achiziții și a completa un set de premii, tot mai atractive! Vrei mai mult? Nici o problemă! Este suficient ca la data de 13 august să fii unul dintre cei mai activi 5 Participanți cu cele mai bune rezultate și vei primi un Pachet special de puncte 3000 care permite și mai multe achiziții din Catalogul nostru de Premii. La treabă!

Da - asta este totul! Trei reguli principale, deoarece în relațiile cu Partenerii, cea mai importantă regulă este transparența.

Lista partenerilor la program
Găsește distribuitori de filtre FILTRON și/sau WIX Filters cu care lucrezi - acceptăm doar achiziții de la distribuitori care sunt Parteneri ai programului nostru, așa că verifică dacă sunt pe lista noastră.
Mai multe
Regulamente

Pentru a profita din plin de oferta programului, citește cu atenție regulamentele: „FILTRON BENEFIT”, „PACHETE SPECIALE DE PUNCTE 2024” și „TRECI PRAGURILE ȘI CÂȘTIGĂ PREMII GARANTATE 2024”. Știi mai multe? Poți să câștigi mai mult!


Mai multe

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!

Înregistrează-te la FILTRON BENEFIT chiar
acum și câștigă:

  • premii materiale garantate și carduri cadou din bogatul Catalog de Premii,
  • unul dintre cele 5 Pachete Speciale de Puncte care îți permit să faci și
    mai multe achiziții din Catalogul nostru de Premii,
  • bonus special de 20% garantat pentru creșterea valorii achizițiilor,
  • premii materiale atractive și puncte suplimentare în activități speciale,
  • materiale de marketing profesionale care sprijină vânzările.

NU ESTE TIMP DE PIERDUT!

Familiarizează-te cu regulile, înregistrează-te în program, selectează distribuitorii tăi și câștigă premii! Fii activ pe toată durata programului - ai doar de câștigat

VIDEO
+