Achiziționează filtre și/sau și câștigă premii!

Cele mai frecvente întrebări

Aici am colectat cele mai populare întrebări și am răspuns la ele creând un compendiu de cunoștințe despre programul FILTRON BENEFIT 2024 Vă invităm să citiți!

REGULI GENERALE ȘI ÎNREGISTRAREA

Cine poate fi Participant în cadrul FILTRON BENEFIT?

Participant la Program poate fi orice persoană juridică și persoană fizică care desfășoară o activitate comercială și achiziționează filtrele marca FILTRON și/sau WIX Filters de la furnizorii enumerați în lista care se află pe site-ul www.Moldova.filtron.eu. În program sunt înregistrate exclusiv achizițiile nete.
Parteneri ai Programului nostru sunt exclusiv furnizorii enumerați în lista care se află pe pagina web a Programului. Valorile achizițiilor tale de la furnizorii, care nu sunt parteneri ai Programului nostru nu vor fi înregistrate în FILTRON BENEFIT 2024.
Aceasta depinde de circumstanțe:
DA, în cazul în care fiecare dintre aceste puncte este înregistrat ca un agent economic separat și posedă un Cod fiscal separat unic, cu mențiunea, că pentru fiecare firmă este necesară înregistrarea cu folosirea unor adrese de e-mail diferite (nu pot fi două adrese de e-mail identice alocate diferiților Participanți ai Programului).
NU, în cazul în care aceste puncte reprezintă doar locuri diferite de desfășurare a activității comerciale, dar activitatea este desfășurată în mod formal în cadrul unui singur agent economic - cu un singur Cod fiscal.
Firmele enumerate în lista care se află pe pagina de internet și care figurează ca și "Furnizori", nu pot participa la FILTRON BENEFIT 2024.
FILTRON BENEFIT 2024 - combină două campanii promoționale. Ambele promoții, atât în ceea ce privește depășirea pragurilor de cumpărături, cât și PACHETELE SPECIALE DE PUNCE 2024, continuă până la 31 iulie 2024.
Distribuitorul nostru fiind și furnizorul tău, ne va comunica valorile tale de achiziție pe baza codului fiscal al participantului (distribuitorul totalizează valorile de achiziții efectuate de participant, confirmate printr-un document de vânzare emis care conține codul fiscal al participantului).
DA. Este suficient să înregistrezi corect firma ta și să indici furnizorii de la care achiziționezi filtrele FILTRON și/sau WIX Filters. Rezultatul achizițiilor tale, reprezentând suma rezultatelor furnizate de către furnizorii indicați de tine, va apărea în mod automat în contul tău în prima săptămână a fiecărei luni, după înregistrare.
Rezultatele achizițiilor de la un anumit furnizor vor fi înregistrate de la începutul lunii, în care acel furnizor a fost indicat de către Participantul la Program.
În prima săptămână a fiecărei luni vom actualiza valoarea achizițiilor tale din luna precedentă. Pe subpagina "Statutul importului" va putea fi verificat statutul importului de date de la diferiți furnizori.
Da, se va putea adăuga la lista proprie a furnizorilor un nou furnizor. Este suficient să ne logăm în program și pe subpagina "Editare cont" să adăugăm un nou furnizor de filtre FILTRON și/sau WIX Filters.
Nu există limite, în ceea ce privește valorile achizițiilor înregistrate. În contul Participantului la promoție este înregistrată valoarea reală netă a achizițiilor de filtre FILTRON și/sau WIX Filters de la furnizorii indicați de către Participant.
Deși prima este exprimată în MDL, nu reprezintă o prestație financiară plătită, ci doar o înregistrare care influențează rezultatul achizițiilor Tale. Prima, adăugată la valoarea achizițiilor după încheierea promoției, va mări rezultatul achizițiilor Tale și, prin urmare, se poate dovedi utilă în depășirea următorului prag de cumpărături și, astfel, vei primi mai multe puncte pe care le poți utiliza pentru premii.
Baza pentru calcularea primei este valoarea achizițiilor Tale realizată în anul 2023. Valoarea creșterii achizițiilor din acest an [diferența de valoare netă], calculată în raport cu valoarea pentru aceeași perioadă din 2023, va fi înmulțită cu 20%.
Valoarea primei obținută va fi adăugată la valoarea achizițiilor Tale după importul datelor din ultima lună a Promoției, creând astfel rezultatul final al achizițiilor Tale.
În secțiunea „Statistici”, în fila „Prima mea”, dacă aplici ciclul lunar, poți verifica dacă realizezi valori de achiziții mai mari decât anul trecut și, prin urmare, ce valori atinge prima Ta.
Prima va mări rezultatul achizițiilor tale, ceea ce va crește șansele de a depăși următoarele praguri de achiziții. Atingerea unor praguri mai mari, la rândul său, înseamnă mai multe puncte, pe care vei putea să le schimbi pe premii.
Premiile sunt strâns legate de valoarea netă a achizițiilor de filtre FILTRON și/sau WIX Filters. Cu cât mai mare va fi valoarea achizițiilor înregistrate în contul Participantului, cu atât mai ridicat va fi pragul de achiziții atins de Participant și cu atât mai multe puncte va putea acesta să schimbe pe premii. Cu cât cheltui mai mult, cu atât obții mai mult.
Premiile vor putea fi alese din Catalogul de Premii după încheierea duratei Programului și după anunțarea clasamentului final, adică de la 13 până la 18.08.2024. Comandarea premiilor va fi posibilă numai și exclusiv pe profilul Participantului pe subpagina Catalogul de Premii.
NU. Punctele colectate vor putea fi schimbate numai cu premii materiale sau carduri cadou, a căror listă completă poate fi găsită în Catalogul de Premii.
Toate premiile vor fi trimise prin poștă sau curier după încheierea Programului.
Anul acesta, premiile principale sunt unul dintre cele 5 de Pachete Speciale de Puncte 2024!
Reclamațiile referitoare la valoarea achizițiilor prezentate pe subpagina "Achizițiile mele" pot fi depuse prin formularul care este accesibil după ce dați click pe pictograma , care apare la fiecare valoare. Reclamațiile pot fi depuse nu mai târziu decât până la sfârșitul lunii, pentru valorile din luna precedentă. De exemplu: în cazul în care valoarea greșită se referă la achizițiile din aprilie, atunci reclamațiile care se referă la această valoare pot fi depuse cel târziu până la 31 mai 2024. O excepție reprezintă depunerea reclamațiilor pentru luna iulie, care trebuie depuse până pe data de 09.08.2024 ora 10:00.

Încă nu ai un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!
VIDEO
+