Strona główna

REGULI SIMPLE!

LOGHEAZĂ-TE LA PROGRAM

Ediția de anul acesta a Programului durează de la 1 martie până la 31 iulie 2018. Abordarea noastră este neschimbată în ceea ce privește menținerea unui confort maxim și a unor formalități minime! Pentru a vă alătura, trebuie să vă înregistrați în program și să indicați furnizorii D-tră de filtre FILTRON și/sau WIX Filters. 5 minute și totul este gata!

ACHIZIȚIONAȚI FILTRE FILTRON ȘI/SAU WIX FILTERS

Apoi este îndeajuns doar să achiziționați filtre FILTRON și/sau WIX Filters! Odată cu începutul fiecărei luni, în contul Participantului vor apărea valorile nete ale achizițiilor sale.

CÂȘTIGI PREMII

Suma valorilor achizițiilor înregistrată în contul Participantului permite depășirea pragurilor de achiziții. Pentru depășirea următoarelor praguri Participantul obține puncte, pe care le schimbă în premiile din catalogul premiilor garantate. Despre termenele schimbării punctelor detaliem mai multe în spațiul dedicat Participantului.

FILTRON

LISTA DISTRIBUITORILOR

Cea mai simplă metodă de a obține premii? Achiziții de la distribuitorii care colaborează cu noi în cadrul FILTRON BENEFIT PROGRAM 2018! Verificați lista și găsiți distribuitorii D-tră.

Mai mult
FILTRON

REGULAMENTUL

Cu cât mai multe cunoașteți, cu atât mai eficient beneficiați! Faceți cunoștință cu regulamentul detaliat al FILTRON BENEFIT PROGRAM 2018 și beneficiați de toate posibilitățile, pe care acesta le oferă firmei D-tră.

Mai mult

Iar premiile - ca de obicei în cazul nostru - ATRĂGĂTOARE!

  • Premii garantate din bogatul Catalog al Premiilor!
  • Șansa de a obține unul dintre cele 5 Pachete de Puncte ale Câștigătorilor pentru achiziții din Catalogul de Premii.
  • Mii de puncte care pot fi obținute în activitățile speciale.
  • Materiale grafice pregătite pentru Participanții activi ai Programului.
  • precum și 20% BONUS GARANTAT pentru creșterea achizițiilor Participanților la ediția 2017.

NU PIERDE TIMPUL!!
Verificați lista distribuitorilor, faceți cunoștință cu regulamentul, înregistrați-vă și ridicați PREMIILE GARANTATE care vi se cuvin!!