Strona główna

REGULI CLARE!

TE ÎNREGISTREZI LA PROGRAM

Este ușor – înregistrează-te și indică furnizorii de filtre FILTRON și / sau WIX Filters.
Din acest moment, vom contacta furnizorii și vom verifica valoarea achizițiilor tale.
Asta e minimul formalităților și maximul confortului! Ai 5 luni (01.03-31.07.2019) pentru depășirea pragurilor, colectarea și primirea invitației la EXPEDIȚIA FILTRON și WIX. Alătură-te acum!

CUMPERI FILTRE FILTRON și / sau WIX Filters

Fă achiziții de filtre la furnizorii indicați de tine. La începutul fiecărei luni ulterioare de concurs, sistemul va rezuma și va afișa valoarea netă a achizițiilor tale. În acest fel, după cum ai planificat, vei depăși următoarele praguri de cumpărături, precum și te vei ridica în clasamentul competiției pentru EXPEDIȚIA FILTRON și WIX!

VEI PRIMI PREMII GARANTATE

Fiecare prag ulterior depășit în program îți oferă premii tot mai atractive în contul tău. Completează punctele timp de 5 luni de program și în data indicată în zona Participantului, le vei putea schimba pentru premii garantate din catalogul nostru! Și dacă dorești să mergi la EXPEDIȚIA FILTRON și WIX după finalizarea competiției, trebuie să fii în grupul celor mai buni 3 Participanți. Poți să o faci?

FILTRON

LISTA DISTRIBUITORILOR

Iată poarta ta la catalogul de premii! Verifică dacă furnizările tale sunt de la distribuitorii care colaborează cu noi în FILTRON BENEFIT PROGRAM 2019.

Mai mult
FILTRON

REGULAMENT

Merită să cunoști regulile la fiecare competiție! Vă încurajăm să citiți termenii și condițiile complete ale regulamentului FILTRON BENEFIT PROGRAM și promoțiile care îl însoțesc: EXPEDIȚIA FILTRON și WIX și- CÂȘTIGĂ PREMII GARANTATE.

Mai mult

Participând activ la FILTRON BENEFIT PROGRAM 2019 poți obține:

  • un număr de premii materiale garantate, de/sau carduri cadou din oferta de catalog,
  • o EXPEDIȚIE FILTRON și WIX excepțională pentru tine și o persoană care te va însoți,
  • un bonus suplimentar de 20% pentru depășirea rezultatului de achiziție din anul trecut,
  • premii materiale și puncte suplimentare în activități speciale,
  • pachet de marketing de vizualizare.

NU AȘTEPTA!
Află regulile, înscrie-te, indică distribuitorii și obține premii! Dacă ești activ, te poți baza pe premii garantate chiar la începutul aventurii tale! Mult noroc!