Strona główna

PREMII ÎN PROGRAM

Nu ezita și alătură-te acum la FILTRON BENEFIT PROGRAM 2019. Acesta este singurul mod de a obține o gamă bogată de premii.

După conectare, fiecare achiziție de filtre FILTRON și / sau WIX Filters te aduce cu un pas mai aproape de setul ideal de premii din catalogul nostru. Este ușor - cu cât valoarea achizițiilor postate pe contul tău este mai mare, cu atât sunt mai multe premii și sunt tot mai atractive!

Regularitatea și coerența în acțiune sunt meritate. Deja pe data de 13 august 2019 vom cunoaște primele trei rezultate penrtu achizițiile din martie până în iulie 2019, pe care le recompensăm cu o invitație dublă la EXPEDIȚIA FILTRON și WIX! Sună misterios?

Înregistrează-te la program și află mai multe despre aceasta acum!

FILTRON

MII DE PREMII AȘTEAPTĂ

Aparate de uz casnic, electronice, articole sportive, unelte și noutate - CARDURI DE CADOURI! Te lupți pentru ele prin depășirea pragurilor de achiziții din FILTRON BENEFIT PROGRAM din acest an. Nu ezita! Înregistrează-te și participă la concurs.

FILTRON

ALĂTURĂ-TE LA EXPEDIȚIA FILTRON ȘI WIX !

Fă cunoștință cu firma noastră din interior, fă-te confortabil în inima orașului Wroclaw, gustă bucătăria poloneză, vezi ce poate face cel mai bun mime - Ireneusz Krosny - și dansează toată noaptea cu prietenii din branjă! Alătură-te EXPEDIȚIEI FILTRON și WIX și găsește plăcerea în degustarea, explorarea și experimentarea a tot ce e mai bun! Pentru Participanții la program, care în perioada martie-sfârșitul lunii iulie 2019 vor dezvolta poziții în prim-plan al programului, îi vor aștepta 3 invitații duble pentru o călătorie comună! Conectează-te și fii acolo cu noi!

FILTRON

MERGI PENTRU MAI MULTE

Caută activități speciale în care mai mult de 200 premii materiale și 10 000 puncte suplimentare așteaptă câștigătorii! Merită să fi activ - nu ezita, conectează-te și verifică cum poți obține premii suplimentare! Fă-o cât mai repede posibil! Deja în acest moment, CU SIGURANȚĂ se desfășoară o activitate specială, care nu poate avea loc fără tine!

FILTRON

APRECIEM LOIALITATEA ȘI AMBIȚIA

Ai fost cu noi anul trecut? Obține rezultate mai mari în ediția din acest an și îți vom aprecia eforturile. Dacă depășești rezultatul ediției anterioare, îți vom oferi un bonus de 20% de la creșterea valorii achizițiilor! Dacă împărtășești abordarea noastră și de la an la an, dorești să fi mai bun, ai practic 20% bonus în buzunar! Mult noroc!

MARTIE ACTIV- CU PREMII!

Nu ezita - Înregistrează-te acum în FILTRON BENEFIT PROGRAM 2019 și poți câștiga la dublu! Conectează-te la program în luna martie, cumpără filtre FILTRON și / sau WIX Filters pentru minim 1  MDL și colectează 10 puncte suplimentare. Dacă, până la 31 martie, treci primul prag de cumpărături (2500 MDL), vei primi încă 10 puncte de la noi! Ține minte - prima lună este întotdeauna cea mai bună! Punctele suplimentare așteaptă mișcarea ta.