Strona główna

PREMIILE DIN PROGRAM

Descoperiți mulțimea de premii excepționale destinate exclusiv Participanților înregistrați în FILTRON BENEFIT PROGRAM 2018.

Loghează-te și alătură-te lor! Fiecare achiziție filtre FITRON și/sau WIX Filters confirmată de furnizorul D-tră vă apropie de pragurile următoare de achiziții. Iar aici regula este simplă – cu cât pragul este mai mare cu atât mai atrăgătoare sunt premiile! Atenție! Pentru cei mai buni am pregătit 5 de Pachete de Puncte ale Câștigătorilor pentru achiziții din Catalogul nostru de Premii!

Rețineți! Cu cât valoarea achizițiilor din contul D-tră este mai mare, cu atât mai multe premii vor ajunge la D-tră.

FILTRON

MII DE PREMII GARANTATE

Depășiți pragurile de achiziție și alegeți premiile din categorii precum: Electrocasnice, articole sportive, jucării sau unelte! Toate acestea îi așteaptă numai pe Participanții înregistrați ai Programului, așa că nu mai stați pe gânduri - alăturați-vă și câștigați premii excepționale!!

FILTRON

5 PACHETE DE PUNCTE ALE CÂȘTIGĂTORILOR

Cei mai buni dintre ei vor primi anul acesta un cadou special de la noi - unul dintre cele 5 de Pachete exclusive de Puncte ale Câștigătorilor. Datorită lui Câștigătorii competiției din clasament vor putea să-și formeze cu un avânt și mai mare premiul! Poate că vor beneficia și de voucherele turistice și își vor planifica o vacanță? Deci cum rămâne? Vrei să devii liderul competiției și să simți libertatea de a alege?

FILTRON

ACTIVITĂȚI SPECIALE

Ediția de anul acesta abundă, de asemenea, în premii atrăgătoare suplimentare. În afară de punctele valoroase pentru achizițiile din catalogul nostru de premii am pregătit pentru cei mai activi Participanți și materiale grafice care să sprijine vânzările D-tră! Loghează-te încă de pe acum la Program și verifică, ce activități speciale am pregătit pentru D-tră!

FILTRON

20% PREMII PENTRU CREȘTERE!

Următoarea noutate! În ediția de anul acesta a Programului am pregătit o surpriză pentru Participanții ediției de anul trecut - FILTRON BENEFIT PROGRAM 2017! Doar ei pot câștiga 20% de premii pentru creșterea achizițiilor față de rezultatul de anul trecut. Tocmai în felul acesta premiem relațiile de lungă durată!

ATENȚIE - SURPRIZA LUNII MARTIE!

Înregistrați-vă în program în MARTIE și achiziționați filtre marca FILTRON și/sau WIX Filters în sumă minimă de 2 500 lei moldovenești și veți primi un cadou surpriză. Concursul durează toată luna martie, așadar nu așteptați - înregistrați-vă chiar azi, achiziționați și luați premiul!