LA NOI REGULILE SUNTSIMPLE!

FILTRON 2017

Vă logați
la program

FILTRON 2017

Cumpărați
filtre FILTRON

FILTRON 2017

Primiți premii
garantate

De la 1 martie până la 31 Iulie puteți beneficia de ocazia pe care o oferă
FILTRON BENEFIT PROGRAM 2017 și ...vă puteți bucura de premiile, la care, tocmai, aveți dreptul!

În programul nostru participanții primesc maxim confort și minim de formalități. E de ajuns să vă înregistrați la program, să selectați furnizorii Dvs., de filtre FILTRON și să efectuați cumpărături. Valorile nete pentru cumpărăturile realizate vor apărea pe contul participantului la începutul fiecărei luni.

Pentru depășirea următoarelor praguri de cumpărături în contul participantului vor fi acumulate puncte. Toate punctele câștigate în program, participanții le vor schimba pe premii speciale din catalogul de premii.. Selectarea va fi posibilă de la 11 până la 18 august 2017.

Suplimentar, pentru 10 cei mai activi participanți am pregătit una dintre
10 călătorii uimitoare - la ROMÂNIA. Pe toți participanții înregistrați îi așteaptă, de asemenea, concursuri speciale cu puncte suplimentare și materiale de vizualizare pentru sprijinul vânzărilor.

LISTA DISTRIBUITORILOR

Verificați lista distribuitorilor care cooperează cu noi în FILTRON BENEFIT PROGRAM 2017 și efectuați cumpărături la ei. Este o modalitate dovedită de a câștiga premii!

Mai mult

REGULAMENT

Faceți cunoștință cu regulamentul detaliat al programului nostru. Profitați de toate oportunitățile pe care le oferă companiei Dvs. Cu cât mai mult cunoașteți - cu atât mai mult câștigați!

Mai mult

Nu pierdeți timpul!

Deja acum verificați lista de distribuitori, faceți cunoștință cu regulamentul și primiții premii garantate, la care aveți dreptul!

Nu aveți încă un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!

Înregistrează-te