PREMII ÎN PROGRAM

Înregistrarea în program oferă șansa la obținerea multor PREMII EXCEPȚIONALE.

Alăturați-vă la grupul participanților la program, și fiecare achiziție a filtrelor FILTRON vă va apropia de atingerea pragurilor următoare a cumpărătorilor. Fiecare prag depășit deschide în fața Dvs., bonusul de premii garantate!

Cu cât mai mare valoare a cumpărăturilor acumulați în contul Dvs., cu atât mai multe premii vor ajunge în mâinile Dvs..

PREMII GARANTATE

Sute de premii sunt în așteptarea Dvs.! Pentru confortul Dvs., le-am împărțit în categorii: Finanțe, Electrocasnice, RTV, Jucării, Îmbrăcăminte, Instrumente, Sport ... În fiecare dintre ele vă așteaptă surprize adevărate! Cu oferta detaliată a catalogului puteți face cunoștință după ÎNREGISTRARE în program.

10 călătorii pentru o persoană în România

Legende, istorii misterioase, povestiri ce îngheață sângele în vene. Nu fără motiv, România este considerată un loc, încă, nedescoperit, misterios, dar uneori chiar și întuneric... Cine este doritor să fie absorbit de atmosfera venită din Evul Mediu, în plus, să trăiască momente de neuitat în mijlocul naturii neobișnuite? Vă invităm să vă înregistrați!

CONCURSURI SPECIALE

Este modalitatea perfectă de a crește bonusul său de premii garantate! Și ce este cel mai important - anume ACUM cel puțin un concurs are loc fără participarea DUMNEAVOASTRĂ! Vă puteți permite să PIERDEȚI OCAZIA la victorie? Astfel de ocazii nu trebuie ratate! Inregistrați-vă cât mai curând!

NOTĂ!

Pentru fiecare participant înregistrat, care în luna martie va realiza CUMPĂRĂTURI MINIME ÎN SUMĂ DE 1 leu moldovenesc am pregătit un premiu garantat! Înregistrați-vă, deja acum! >

Nu aveți încă un cont?

Înregistrarea durează doar câteva minute!

Înregistrează-te
La noi regulile sunt simple!

Intrați, verificați și câștigați cu noi

Regulile programului